פונדו פירות

1
מנה
10
דקות הכנה 
בקירוב
222
אנרגיה (קלוריות)

תאהבו לטבול ברוטב התותים המתוקים והשוקולד.

רכיבים

הוראות 

  1. לפרוס 3 תותי שדה, להניח בבלנדר או בקערה (במידה ומשתמשים בבלנדר ידני), לטחון עד למחית חלקה ולהוסיף את אבקת הסוכר. להעביר לקערית פונדו קטנה. את רוטב השוקולד להעביר גם כן לקערית פונדו קטנה. להעמיד את שתי הקעריות על צלחת הגשה.
  2. לפרוס את ריבוע הקרמל ל-3 אצבעות. לחתוך את המנגו לפלחים. לקלף את התפוח ולהוציא את ליבתו ולחתוך לפלחים. לסדר על צלחת ההגשה עם 3 תותי השדה ולהגיש. אפשר להשתמש בכל פרי אחר למנה טעימה זאת. למשל, ענבים, פרוסות מלון או אננס. מטבל אלטרנטיבי יכול להיות רוטב קרמל מוכן או פודינג דל שומן.