טארטלט תפוחים

1
מנה
5
דקות הכנה 
בקירוב
175
אנרגיה (קלוריות)

דרך מהירה ליהנות מהטעמים הצרפתיים הקלאסיים
של טארט תפוחים

רכיבים

הוראות 

  1. אם משתמשים ב-1/2 תפוח קטן, לחתוך שוב לשני רבעים. לחתוך את ליבת התפוח ולפרוס לפרוסות דקות
  2. בצלחת, לערבב את פרוסות התפוח עם הסוכר והקינמון עד לכיסוי.
  3. לחמם את השמן במחבת קטנה ולהוסיף את פרוסות התפוחים המכוסים בסוכר ובקינמון. לבשל על אש קטנה במשך 3-4 דקות תוך הפיכת פרוסות התפוחים באמצעות מרית עד להזהבה וקירמול קל. לצקת על ריבועי הקרמל ולהגיש מיד בליווי יוגורט בסגנון יווני. לפזר שבבי שקדים קלויים כדי לטעם אותנטי נוסף.